Willem II en clubicoon Peters vormen 'geen goede match' en gaan uit elkaar

Reacties

Jordens Peters neemt afscheid van Willem II. Het clubicoon gaat voorlopig geen officiële functie bekleden bij de Tilburgers.

Willem II en clubicoon Peters vormen 'geen goede match' en gaan uit elkaar
© Pro Shots

Peters speelde sinds 2012 bij Willem II en zwaaide afgelopen zomer af als profvoetballer. Het plan was dat de 34-jarige Brabander in een andere rol aan de club verbonden zou blijven, maar meerdere gesprekken hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd. Peters en Willem II nemen 'met wederzijds respect' afscheid van elkaar, zo melden de Tilburgers maandag via de officiële kanalen.

'Het is ons uitgangspunt geweest om hem voor onze mooie club te behouden', stelt algemeen directeur Martin van Geel. 'We hebben echter uiteindelijk gezamenlijk geconcludeerd dat wij hem momenteel niet de uitdaging kunnen bieden waarnaar hij op zoek is. Jordens zal daarom bij een andere organisatie dan Willem II zijn carrière na het voetbal beginnen op te bouwen.' Van Geel geeft aan dat de deur voor Peters open blijft staan.

Geen goede match
Peters heeft op zijn beurt de conclusie getrokken dat zijn ambities niet stroken met de huidige mogelijkheden bij de club en dat er op dit moment geen sprake is van een goede match. 'Daarom hoop ik elders aan de slag te gaan waar ik al mijn persoonlijke ambities kan nastreven. Het is erg prettig te weten dat Willem II me altijd met open armen zal blijven ontvangen.'

Het is nog niet bekend waar Peters aan de slag gaat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.