Wijnaldum trots op prestatie tegen City, Sanusi vergeet assistent

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wijnaldum trots op prestatie tegen City, Sanusi vergeet assistent

• Dit is het nieuwe logo van het Philips Stadion. Oordeelt u zelf.

'Het was zeker een van mijn beste optredens voor Liverpool.'
Georginio Wijnaldum was zelf ook onder de indruk van zijn spel tijdens de 4-3 overwinning op Manchester City, laat hij op de clubsite weten.

Onze buitenland-specialist stipte ook het optreden van Wijnaldum al aan.

• Ryan Sanusi, de nieuwe aanvoerder van Sparta Rotterdam, moest nog even wennen aan de taken van een captain...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tony Chapron zorgde zondag met zijn meer dan opvallende actie voor de nodige ophef. Inmiddels heeft hij zijn excuses aangeboden en is hij inmiddels geschorst. Het is voor de schandaal-scheids niet de eerste keer dat hij van zich doet spreken met een opmerkelijke actie op het veld. Op 20 maart 2015 kreeg hij het aan de stok met toenmalig PSG-spits Zlatan Ibrahimovic, die na een hattrick de bal naar huis wilde nemen. Maar Chapron weigerde mee te werken aan het gebruik. 'Ik beslis', zei de arbiter met de bal in zijn arm in de catacomben. Ibrahimovic, die later de bal alsnog zou krijgen, reageerde toen sarcastisch: 'Wil jij de baas zijn? Oké, dan ben je nu de baas. Goed voor de camera's.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De geruchtenmolen draait deze maand weer op volle toeren. Met name is er rond Alexis Sánchez het nodige te doen. Wordt het Manchester City, Manchester United of Chelsea? Oldham Athletic is in ieder geval niet de bestemming voor de Chileen, zo laat de club uit de League One weten. Daarmee reageerden The Latics op een tweet van een van de eigen spelers…

• De winterse opening van de transfermarkt levert soms opzienbarende verhuizingen op. RB Leipzig had ook een bijzonder transfernieuwtje te melden. De Duitse club heeft Buba per direct aan de selectie toegevoegd, al is het nog wachten op de medische keuring. Voor de goede orde, het gaat om een Watusirund uit de dierentuin van Leipzig.

'Dat Ghana die penalty miste, is niet mijn fout. Ik werd beschuldigd voor niet fair spel, maar ik trapte niemand. Ik juichte zo hard omdat ik een risico had genomen dat zich positief uitbetaalde.'
Luis Suárez heeft in gesprek met teamgenoot Gerard Piqué teruggeblikt op zijn memorabele handsbal tijdens Uruguay - Ghana op het WK in 2010. In de kwartfinale van de mondiale eindronde maakte Suárez hands op de doellijn om zo een Afrikaanse treffer te voorkomen. De Uruguayaan mocht inrukken en zag Ghana de toegekende penalty vlak voor tijd missen. Uiteindelijk gingen de Zuid-Amerikanen naar de halve finale van het WK, waarin Nederland met 2-3 wist te winnen. (Players Tribune)

Andrés Iniesta doet meer dan alleen voetballen. De middenvelder van Barcelona schittert in een reclame als American Football-speler. (Mundo Deportivo)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik besloot om te gaan, daarna huilde ik de gehele weg van mijn huis naar het vliegveld.'
Michael Owen verkaste in 2004 van Liverpool naar Real Madrid en de Engelsman vond die overstap moeilijk. Uiteindelijk verbleef hij één jaar in de Spaanse hoofdstad, om snel terug te keren naar Engeland, waar Owen ging spelen voor Newcastle United. (Marca)

'Het kan alleen maar afbreuk doen aan je carrière. Daar denkt hij niet aan. Hij is een echte liefhebber, maar heeft ook ballen.'
• Vitesse-trainer Henk Fraser is lovend over Dick Advocaat, die onlangs aan de slag ging bij Sparta Rotterdam. De ervaren oefenmeester moet de Rotterdamse club behoeden voor degradatie en Fraser, zelf eindverantwoordelijke bij Vitesse, vindt dat gedurfd van Advocaat. (De Telegraaf

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.