Wijnaldum maakt na 76 seconden eerste treffer in Saoedi-Arabië

Reacties

Na zijn debuut heeft Georginio Wijnaldum ook zijn eerste doelpunt te pakken in Saoedi-Arabië. De 32-jarige middenvelder zette zijn club Al-Ettifaq al vroeg op voorsprong in de wedstrijd tegen Al-Ta'ee.

Wijnaldum maakt na 76 seconden eerste treffer in Saoedi-Arabië

Wijnaldum verliet Paris Saint-Germain onlangs om zijn carrière, net als veel andere spelers deze zomer, te vervolgen in Saoedi-Arabië. Trainer Steven Gerrard haalde hem naar de club en liet de Nederlander zaterdag debuteren tegen Abha, waar met 1-3 werd gewonnen.

Wijnaldum stond donderdag opnieuw in de basis, samen met onder anderen Jordan Henderson, Demarai Gray en Moussa Dembélé. Na één minuut en zestien seconden had Wijnaldum zijn eerste doelpunt al te pakken. Na een combinatie met Dembélé schoot de middenvelder raak.

Dembélé scoorde voor de rust zelf ook en dat was ook hard nodig. Al-Ta'ee had zich na de treffer van Wijnaldum namelijk terug geknokt en leidde dankzij twee goals van Bernard Mensah. Wijnaldum scoorde later in het duel nog eens (3-3) en Al-Ettifaq won uiteindelijk met 4-3 dankzij een goal van Dembélé.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Al Ittifaq
Meer over Al Ittifaq
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.