Oranje-international Wijnaldum kiest voor vervolg loopbaan in Saoedi-Arabië

Reacties

Georginio Wijnaldum laat de Europese velden achter zich en gaat aan de slag bij Al-Ettifaq. Daar wordt hij herenigd met Jordan Henderson, jarenlang zijn ploeggenoot bij Liverpool.

Oranje-international Wijnaldum kiest voor vervolg loopbaan in Saoedi-Arabië
© Al-Ettifaq

Wijnaldum (32), die overkomt van Paris Saint-Germain, is de vierde Nederlander die uit gaat komen op het hoogste niveau van Saoedi-Arabië. Adam Maher, Virgil Misidjan en Aschraf El Mahdioui kozen eerder al voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. Vito van Crooij (Sparta Rotterdam) is ook nog op weg naar Saoedi-Arabië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Henderson is niet de enige Liverpool-legende die actief is bij de club uit de Saudi Pro League. Steven Gerrard staat er sinds begin juli als trainer aan het roer.

Voor Wijnaldum was er geen toekomst meer bij Paris Saint-Germain. De geboren Rotterdammer begon zijn loopbaan bij Feyenoord. Via PSV, Newcastle United en Liverpool belandde hij in 2021 bij PSG. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor AS Roma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.