Wijnaldum is het slachtoffer van keuzes Mourinho

Reacties

Georginio Wijnaldum is reserve bij de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma. De 32-jarige middenvelder knokte zich na blessureleed razendsnel terug in de basis, maar krijgt tegen zijn oude club een tegenvaller te verwerken.

Wijnaldum is het slachtoffer van keuzes Mourinho
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
AS Roma
AS Roma

Wijnaldum maakte op 11 februari zijn rentree na een scheenbeenbreuk. Hij was in de voorbije zes Serie A-wedstrijden van de nummer drie van Italië basisspeler, maar is nu buiten het team gevallen. José Mourinho kiest met Nemanja Matic en Bryan Cristante als duo op het middenveld voor extra zekerheid. Roma speelt waarschijnlijk in een 3-4-2-1-formatie, met Paulo Dybala en Lorenzo Pellegrini als de twee aanvallende middenvelders achter spits Tammy Abraham.

Dybala is net als Wijnaldum een van de nieuwe gezichten bij Roma dit seizoen. Ten opzichte van de Conference League-finale van vorig seizoen start Roma met acht dezelfde spelers tegen Feyenoord. Dybala, Matic en Leonardo Spinazzola stonden niet in de basis toen. Rick Karsdorp ontbreekt donderdagavond vanwege een blessure.

Opstelling AS Roma: Rui Patrício; Mancini, Smalling, Ibañez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Abraham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.