Wijnaldum 'dupeert' ploeggenoot met openingsgoal voor Roma

Reacties

Ola Solbakken werd zondag in Stadio Olimpico slachtoffer van de wispelturige natuur van het voetbal. De Noorse middenvelder stond klaar om in te vallen bij AS Roma, coach José Mourinho gaf hem net de laatste instructies.

Wijnaldum 'dupeert' ploeggenoot met openingsgoal voor Roma
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
3 - 0
Sampdoria
Sampdoria
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Georginio Wijnaldum gooide roet in het eten. De Nederlander kopte namelijk net op dat moment op fraaie wijze de 1-0 tegen Sampdoria tegen de netten. Dat veranderde de zaken: een voorsprong verdedigen vereist een heel ander wedstrijdplan dan een voorsprong najagen. Mourinho keek verontschuldigend naar Solbakken, die toch maar weer moest gaan zitten.

Uiteindelijk kreeg hij zijn invalbeurt, tien minuten voor tijd. In die korte tijd liet Solbakken nog van zich spreken ook, want diep in blessuretijd was hij de man van de assist voor het derde Roma-doelpunt van Stephan El Shaarawy. Toch blijft de 'bijna-wissel' het meest opvallende moment. Mourinho deelde de beelden op zijn Instagram-account, hij vond het zelf kennelijk ook leuk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.