Wijnaldum, Bosz, Stengs en Kluivert vanaf nu te zien op Ziggo Sport

Reacties

Liefhebbers van de Ligue 1 kunnen dit seizoen terecht bij Ziggo Sport. De tv-zender heeft bekendgemaakt dat het de uitzendrechten van de Franse competitie binnen heeft.

Wijnaldum, Bosz, Stengs en Kluivert vanaf nu te zien op Ziggo Sport
© Pro Shots

In Frankrijk is momenteel een flinke tv-oorlog bezig, waardoor het nog maar zeer de vraag is of de competitie daar überhaupt wordt uitgezonden. In Nederland is de competitie in ieder geval wél te zien, zo is nu bekend geworden. Ziggo laat via Twitter weten dat het de Ligue 1 gaat uitzenden. Ook de Premier League behoort tot het pakket van de betaalzender, al raakt Ziggo die rechten volgend seizoen kwijt aan streamingdienst Viaplay.

Dat is van later zorg: de Ligue 1 is dit seizoen dus te volgen voor Nederlandse voetbalfans. De Franse competitie kent meer dan genoeg Nederlandse invloeden. Zo is Peter Bosz trainer van Olympique Lyon, speelt Georginio Wijnaldum bij Paris Saint-Germain en heeft OGC Nice zich versterkt met Calvin Stengs en Justin Kluivert. Ook Kaj Sierhuis (Stade Reims) en Sven Botman (Lille OSC) spelen vooralsnog in Frankrijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.