'Wij gaan er alles aan doen om Modric komende zomer te halen'

Reacties

Dinamo Zagreb hoopt nog altijd op een terugkeer van Luka Modric. Voorzitter Vlatka Peras gaat de 38-jarige Kroaat deze winter bellen.

'Wij gaan er alles aan doen om Modric komende zomer te halen'
© Pro Shots

Op zijn vijftiende sloot Modric aan in de jeugdopleiding van Dinamo. Daar brak hij door en verdiende hij in 2008 een toptransfer naar Tottenham Hotspur. De rest is bekend: de afgelopen elf jaar maakte Modric furore bij Real Madrid, waar hij onder meer vijf maal de Champions League en één keer de Gouden Bal veroverde.

Ook het voorbije seizoen was Modric nog van grote waarde voor de Madrilenen en dus besloten beide partijen om zijn aflopende contract opnieuw met een jaar te verlengen. De eerste drie competitieduels van het seizoen begon Modric echter wel op de bank en dus hoopt Dinamo toe te slaan.

Peras vertelt in gesprek met Index.hr over de plannen om de verloren zoon terug te halen. 'Luka zit in zijn laatste contractjaar, dus ik ga hem in de winter natuurlijk bellen', aldus Peras. 'Hoe zou Dinamo hem níét terug kunnen willen?', vraagt ze zich hardop af.

'Ik kan niet zeggen dat ik zelf constant contact met Luka heb, maar ik ken zijn familie goed. Het zou logisch voor hem zijn om aan het eind van zijn carrière terug te keren bij Dinamo, waarom niet? Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om dat te laten gebeuren. Of dat genoeg is, zullen we zien.'

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Modrić
Meer over L. Modrić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.