Wieffer laat De Kuip ontploffen met Europese primeur

Mats Wieffer heeft donderdagavond zijn eerste doelpunt in Europees verband gemaakt. De 23-jarige middenvelder opende acht minuten na rust de score voor Feyenoord in de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma.

Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
AS Roma
AS Roma

Oussama Idrissi kreeg in de rust nog kritiek voor zijn moeizame optreden in de eerste helft, maar speelde in de 53ste minuut wel een hoofdrol bij de voor Feyenoord bevrijdende openingstreffer. De 27-jarige linksbuiten passeerde Nicola Zalewski en gaf voor vanaf de achterlijn.

Wieffer kwam inlopen en nam de bal vanaf randje zestien op de slof. Zijn inzet stuiterde langs Roma-doelman Rui Patrício in de verre hoek: 1-0. Voor de middenvelder was het zijn derde doelpunt in dienst van Feyenoord en zijn eerste in een Europese competitie.

De wedstrijd is nog bezig: volg het in de VI Live: