West Ham United voorkomt transfervrij vertrek van publiekslieveling

Reacties

West Ham United heeft het aflopende contract van middenvelder Tomás Soucek opengebroken. De Tsjechische middenvelder ligt nu tot de zomer van 2027 vast.

West Ham United voorkomt transfervrij vertrek van publiekslieveling
© Pro Shots

Soucek (28) kwam vier jaar geleden binnen bij West Ham, dat toen nog tegen degradatie uit de Premier League streed. De huurling van Slavia Praag speelde een belangrijke rol in Missie Handhaving en werd vervolgens gekocht door West Ham. Hij zette zijn handtekening onder een contract voor vier jaar, dat aankomende zomer dus zou aflopen. Hierdoor verscheen hij ook in VI's FC Transfervrij.

Vanaf deze maandag mochten clubs met interesse (in de wandelgangen werd Internazionale genoemd) officieel contact opnemen met Soucek, om eens te praten over een zomerse, transfervrije overstap. West Ham heeft een onrustige maand voor de Tsjech echter weten te voorkomen en gaat met de publiekslieveling de toekomst in.

Soucek speelde tot dusver 182 wedstrijden voor West Ham, waarmee hij vorig seizoen de Conference League won en waarmee hij nu knap zesde staat in de Premier League. De middenvelder maakte tot dusver dertig goals voor de club: afgelopen donderdag opende hij nog de score in de 0-2 zege op Arsenal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.