'West Ham United trekt stekker uit transfer Harry Maguire'

Reacties

Volgens diverse toonaangevende Engelse media heeft West Ham United de stekker uit de transfer van Manchester United-speler Harry Maguire getrokken. De club van David Moyes was het wachten naar verluidt zat.

'West Ham United trekt stekker uit transfer Harry Maguire'
© Pro Shots

Onder meer Sky Sports, BBC, The Guardian en Manchester Evening News maakten dinsdagochtend melding van dat nieuws. Manchester United is al even akkoord met West Ham over een transfersom van circa 35 miljoen euro, maar de speler is er tot op heden nog niet uitgekomen met zijn potentieel nieuwe club.

De onderhandelingen tussen het management van Maguire en West Ham verliepen stroef, doordat de verdediger geen salaris wil inleveren. Door de kwalificatie voor de Champions League van Manchester United, is het loon van Maguire flink gestegen en West Ham zou niet bereid zijn de gevraagde acht miljoen euro per jaar op te hoesten.

West Ham United is het wachten zat en heeft de stekker uit de deal getrokken. Aangezien West Ham de Engelsman nog altijd graag wil hebben, is het niet uitgesloten dat de onderhandelingen in een later stadium nieuw leven in worden geblazen, zo klinkt het in Engeland.

Maguire is niet de enige speler die van Manchester United mag vertrekken. Ook Eric Bailly, Brandon Williams en Donny van de Beek staan op de nominatie om de club te verlaten. Bailly staat in de belangstelling van clubs uit Turkije en Saoedi-Arabië, terwijl United over Van de Beek gesprekken heeft gevoerd met Real Sociedad. De Nederlander ontbrak maandag ook in de selectie tegen Wolverhampton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.