West Ham-ster ondergaat plastische chirurgie na zeer pijnlijke botsing

Reacties

West Ham United-middenvelder Tomas Soucek heeft na zijn botsing met Salomón Rondón een bezoek moeten brengen aan een plastisch chirurg. De Tsjechisch international kreeg zondag tijdens het uitduel met Everton de noppen van de Venezolaanse spits lelijk in zijn gezicht.

West Ham-ster ondergaat plastische chirurgie na zeer pijnlijke botsing
© Imago
West Ham United
West Ham United
3 - 0
Genk
Genk

Daarbij liep Soucek verschillende verwondingen aan zijn gelaat op. 'Hij had hechtingen op zijn wang en neus. Zijn lip heeft hij zelfs door een plastisch chirurg moeten laten doen', liet manager David Moyes optekenen bij Sky Sports. Inmiddels gaat het weer beter met Soucek, die is aangesloten op de groepstraining van West Ham.

'Tomas is oké. Hij heeft nog wat pijn vanwege de hechtingen, maar hij is in orde', stelde Moyes. 'Ik denk niet dat zijn blessure een reden is om niet te spelen, het gaat er alleen om of we besluiten hem rust te geven of niet. Als het aan Tomas ligt, speelt hij.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Confrontatie met Van den Brom
West Ham United komt donderdag in actie in de Europa League. The Hammers nemen het in eigen huis op tegen het RC Genk van trainer John van den Brom. Zondag wacht de stadsderby tegen Tottenham Hotspur.

UEFA Europa League

Stand Groep H UEFA Europa League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
West Ham United
6
4
1
1
11-3
+8
13
2
Dinamo Zagreb
6
3
1
2
9-6
+3
10
3
Rapid Wien
6
2
0
4
4-9
-5
6
4
Genk
6
1
2
3
4-10
-6
5
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.