West Ham stelt zilvervloot veilig voor gewilde Rice

Reacties

Declan Rice heeft zijn contract bij West Ham United verlengd. De pas negentienjarige centrumverdediger wordt door de volledige Engelse top in de gaten gehouden en dus heeft West Ham goud in handen met de in Londen geboren Ier.

West Ham stelt zilvervloot veilig voor gewilde Rice

Rice werd eind 2016 al bij de selectie van West Ham gehaald, inmiddels speelde hij al 43 wedstrijden in de Premier League. De verdediger, die de laatste tijd ook wordt ingezet als middenvelder, werd vorig seizoen tweede achter Marko Arnautovic in de Hammer of the Year-verkiezing en komt uit de jeugdopleiding van Chelsea. Daar werd Rice toen hij veertien was te licht bevonden.

Het oude contract van Rice liep in 2020 af, waardoor er nog hoop was bij de Europese top om een goede deal te sluiten met West Ham. De drievoudig international van Ierland ligt na zijn contractverlenging echter tot medio 2024 vast bij The Hammers en dus moet er diep in de buidel getast worden om de tiener in te lijven. 'Ik ben nog steeds jong en het is simpelweg het beste voor mij om me hier te blijven ontwikkelen', aldus Rice op de website van West Ham. 

Omdat Rice alleen nog maar oefeninterlands speelde voor Ierland, kan de mandekker nog kiezen voor een interlandcarrière voor Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.