West Ham geeft 'dopingzondaar' Nasri kans op eerherstel

Reacties

Samir Nasri maakt zijn rentree in het profvoetbal. De Fransman heeft een contract tot en met het einde van het seizoen getekend bij West Ham United, met een optie op een langere samenwerking. Nasri (31) speelde vanwege een dopingschorsing al een jaar geen wedstrijd.

West Ham geeft 'dopingzondaar' Nasri kans op eerherstel

Aangezien de Fransman de afgelopen periode al meetrainde met West Ham United komt de deal niet uit de lucht vallen. Zo eindigt 2018 op de valreep toch nog positief voor Nasri, die begin dit jaar door de UEFA werd geschorst nadat hij een kuur had ondergaan bij een kliniek. Dit was tegen de regels van de dopingautoriteiten en dus werd de 41-voudig international van Frankrijk voor zes maanden verbannen van de velden.

Een half jaar later kreeg de ex-speler van onder andere Arsenal, Manchester City en Sevilla meer slecht nieuws: zijn dopingstraf werd op advies van een inspecteur van de UEFA verlengd. Hierdoor mag Nasri pas begin 2019 weer in actie komen tijdens een officiële wedstrijd. In dienst van West Ham hoopt de technicus zijn carrière nieuw leven in te blazen. De club staat momenteel elfde in de Premier League.

Nasri speelde in totaal 215 Premier League-duels, hij werd in 2012 en 2014 kampioen van Engeland met Manchester City. In dat laatste seizoen fungeerde Manuel Pellegrini als manager van The Citizens, een functie die hij nu uitoefent bij West Ham United.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.