De fans van Leeds United hebben een geweldige zaterdagmiddag gehad. Huddersfield Town werd op Elland Road van het veld gevaagd. En dat allemaal dankzij de wervelende Crysencio Summerville.

Leeds United
4 - 1
Huddersfield Town

Midweeks kreeg Leeds nog een fikse domper te verwerken. Op bezoek bij Stoke City verloor de club. Pascal Struijk maakte een eigen doelpunt, waardoor er drie belangrijke punten ingeleverd werden. Toch zette de club van Summerville, Struijk en Joël Piroe de laatste weken de weg omhoog in.

Een van de grote spelers de afgelopen weken was Summerville. Voor het bezoek aan Stoke-on-Trent maakte hij drie doelpunten in drie wedstrijden, terwijl hij ook een assist gaf. Die blakende vorm kon Leeds zaterdagmiddag maar al te goed gebruiken.

Huddersfield Town werd het slachtoffer van de dadendrang van Summerville. De bij Feyenoord opgeleide aanvaller wervelde in de eerste helft over het veld. De gasten kregen nauwelijks kans om naar adem te happen, door het spel van Summerville.

Applauswissel
Eenmaal in de rust aan de thee zal men in de kleedkamer bij Huddersfield nagedacht hebben over wat er allemaal was gebeurd. Liefst 4-0 stond het na 45 minuten. Dronken gespeeld door Summerville. De aanvaller gaf twee assists en scoorde zelf ook twee keer, waardoor hij verantwoordelijk was voor de gehele productie.

In de tweede helft ging de voet van het gaspedaal bij Leeds. Daardoor kregen de fans een gezapig vervolg te zien. Huddersfield redde zelfs de eer, dankzij een doelpunt van Michal Helik. Het zal Summerville weinig deren. De aanvaller had op dat moment zijn applauswissel al gehad en onderstreepte zijn blakende vorm.