Wereldgoal Laporte hoogtepunt van afstraffing Messi en co

Reacties

Het moest de wedstrijd van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo worden, het werd de avond van Aymeric Laporte. De voormalig verdediger van Manchester City stal donderdagavond de show in het oefenduel tussen Al-Nassr en Inter Miami FC met een wereldgoal van eigen helft. Jordi Alba, Sergio Busquets en Luis Suárez konden een afstraffing niet voorkomen: 6-0.

Wereldgoal Laporte hoogtepunt van afstraffing Messi en co
© Pro Shots
Al Nassr
Al Nassr
6 - 0
Inter Miami
Inter Miami

Zo viel er dus zeker wel wat te genieten voor de aanwezige fans in Saoedi-Arabië, die op voorhand misschien nog teleurgesteld waren dat Ronaldo door een blessure op de tribune zat en dat de licht aangeslagen Messi pas in de slotfase binnen de lijnen kwam. Op het moment stond zijn ploeg al met 6-0 achter tegen Al-Nassr, dat na twaalf minuten al met 3-0 leidde.

De manier waarop die 3-0 tot stand kwam was uitzonderlijk fraai. Laporte zag bij een vrije trap op eigen helft dat Miami-doelman Drake Callender van zijn lijn was en deponeerde de bal van zo'n zestig meter in het doel. Het was hét hoogtepunt van de avond, ook Ronaldo kon het op de tribune wel waarderen. Bij zijn afwezigheid maakte Anderson Talisca een hattrick.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Al Nassr
Meer over Al Nassr
Meer Inter Miami
Meer over Inter Miami
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.