Wereldgoal: ex-Ajacied Grillitsch scoort vanaf eigen helft

Reacties

Florian Grillitsch is de maker van een van de meest bijzondere goals in het Bundesliga-weekend en misschien wel van het hele seizoen. De middenvelder van 1899 Hoffenheim scoorde zaterdagmiddag in Keulen vanaf eigen helft.

Wereldgoal: ex-Ajacied Grillitsch scoort vanaf eigen helft
1. FC Köln
1. FC Köln
1 - 3
1899 Hoffenheim
1899 Hoffenheim

Marvin Schwabe probeerde als doelman van 1. FC Köln een counter van Hoffenheim in de kiem te smoren en kwam ver zijn doel uit. De Duitser was op tijd bij de bal, maar via zijn ingreep kwam Grillitsch in balbezit. De 28-jarige Oostenrijker aarzelde niet en schoot zonder aan te nemen. De bal zeilde zo het doel in, ondanks een uiterste poging van Julian Chabot (ex-Sparta) om een doelpunt te voorkomen. Het was voor Hoffenheim de 0-2 op bezoek bij Köln.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Grillitsch scoorde in zijn eerdere 181 optredens in de Bundesliga slechts zes keer. Hij keerde op weg naar dit seizoen terug op het oude nest, na één seizoen bij Ajax onder contract te hebben gestaan. De international kwam tot achttien optredens voor de Amsterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Meer F. Grillitsch
Meer over F. Grillitsch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.