Wenger verdedigt Wilshere na snoeiharde kritiek Keane

Reacties

Arsène Wenger is niet gediend van de kritiek van Roy Keane aan het adres van Jack Wilshere. De analist noemde de middenvelder van Arsenal donderdag 'de meest overschatte speler van de planeet'.

Wenger verdedigt Wilshere na snoeiharde kritiek Keane

Wilshere speelde als aanvoerder van Arsenal erg teleurstellend in de Europa League-wedstrijd tegen Östersunds FK (1-2 nederlaag) en werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald door Wenger. Keane haalde in zijn analyse flink uit naar Wilshere, maar dat was volgens Wenger behoorlijk overdreven.

'Het was erg moeilijk om te horen', reageerde Wenger vrijdag op zijn persconferentie op de harde woorden van Keane. 'Ik heb Wilshere erg hoog zitten. Iedereen mag zijn mening hebben en het klopt dat Jack geen goede wedstrijd speelde. Maar Roy Keane moet weten dat dit iedereen eens kan gebeuren.'

De 26-jarige Wilshere speelde dit seizoen al 28 officiële wedstrijden voor Arsenal, nadat hij vorig seizoen nog was verhuurd aan AFC Bournemouth. De middenvelder beschikt over een aflopend contract in het Emirates Stadium en komt volgens Engelse media in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. Vooralsnog is daar echter nog geen akkoord over bereikt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.