Weghorst blijft ondanks enorme kans op nul competitiegoals voor United staan

Reacties

Wout Weghorst speelde zaterdag zijn zeventiende en vermoedelijk laatste competitiewedstrijd voor Manchester United. De aanvaller hoopte daarin dan eindelijk zijn eerste Premier League-goal te kunnen maken voor de recordkampioen, maar dat lukte niet.

Weghorst blijft ondanks enorme kans op nul competitiegoals voor United staan
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 1
Fulham
Fulham

Weghorst, die tegen Fulham een klein kwartiertje mocht meedoen, kreeg vlak voor tijd nog wel een enorme kans om een einde te maken aan de droogte. Hij werd bij de tweede paal gevonden en had alle tijd en ruimte, maar slaagde er toch niet in om te scoren.

Weghorst heeft nu dertig officiële wedstrijden gespeeld voor United en daarin twee keer gescoord. Hij was trefzeker tegen Real Betis, in de Europa League, en in de League Cup-wedstrijd tegen Newcastle United. Volgende week speelt United nog de FA Cup-finale tegen Manchester City.

De kans is groot dat Weghorst komend seizoen niet meer voor United zal spelen. De Nederlander werd sinds januari gehuurd van Burnley, dat Weghorst in de eerste seizoenshelft nog bij Besiktas had gestald. Volgens Engelse media is United niet van plan om na dit seizoen nog verder te gaan met Weghorst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.