Wéér VAR-rood voor PSV: basisdebuut om snel te vergeten voor Thomas

Reacties

Het basisdebuut van Ryan Thomas bij PSV is zondagmiddag uitgelopen op een enorme teleurstelling. De middenvelder werd in de topper tegen AZ al na 21 minuten van het veld gestuurd.

Wéér VAR-rood voor PSV: basisdebuut om snel te vergeten voor Thomas
© Pro Shots
PSV
PSV
0 - 4
AZ
AZ

Thomas maakte vorig jaar de overstap van PEC Zwolle naar PSV en kwam door een zware knieblessure in zijn eerste seizoen niet in actie voor de Eindhovenaren. Pas in de eerste week van deze maand maakte hij zijn officiële debuut, als invaller in de competitiezege op VVV-Venlo. Afgelopen donderdag mocht hij ook kort invallen tegen LASK Linz.

Zondag begon Thomas, mede door de afwezigheid van Jorrit Hendrix en Mo Ihattaren, voor het eerst in de basis bij PSV. Wat een feestwedstrijd had moeten worden voor de Nieuw-Zeelander werd een nachtmerrie. Thomas ging na twintig minuten hard door op Fredrik Midtsjø en werd, nadat Pol van Boekel de VAR-beelden had bekeken, met rood naar de kleedkamer gestuurd.

PSV heeft nu drie rode VAR-kaarten gekregen in de laatste twee competitieduels. Vorige week werden Hendrix en Nick Viergever vroegtijdig van het veld verwijderd. PSV verloor in de Domstad met 3-0. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.