'We hebben de kampioenen van dit EK al gevonden: de medici'

Reacties

Het akelige moment waarbij Christian Eriksen tijdens de wedstrijd Denemarken - Finland zomaar in elkaar zakte is uiteraard groot nieuws in de kranten van zondagochtend. Het Spaanse Marca vond daarbij misschien wel de mooiste manier om het bericht te brengen.

'We hebben de kampioenen van dit EK al gevonden: de medici'
© Pro Shots

De ontmoeting tussen Denemarken en Finland naderde de rust, toen Eriksen na een inworp plotseling op de grond viel en daar bewegingloos bleef liggen. Medespelers en de medische staf waren er snel bij en toen Eriksen per brancard van het veld werd gehaald, was hij bij bewustzijn. De middenvelder werd naar het ziekenhuis gebracht en maakt het, volgens de laatste update, goed.

De media uit binnen- en buitenland pakken groots uit met het nieuws over Eriksen, die deze zondag op zo'n beetje alle voorpagina's van de (sport)kranten te vinden is. De opluchting is groot bij de verslaggevers die konden schrijven dat de middenvelder stabiel is.

De kop die het Spaanse Marca heeft gekozen springt in het oog. 'We hebben de kampioenen van dit EK al gevonden: de medici', schrijft de grootste krant van Spanje. Een overzicht van enkele buitenlandse kranten:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.