Watford verlaagt vraagprijs: Berghuis weer dichter bij Feyenoord

Reacties

Steven Berghuis is weer een stapje dichter bij een definitieve terugkeer bij Feyenoord. Zijn werkgever Watford FC heeft de vraagprijs voor de 25-jarige vleugelaanvaller namelijk met tweeënhalve ton verlaagd.

Watford verlaagt vraagprijs: Berghuis weer dichter bij Feyenoord

Eerder deze week werd al bekend dat het verschil tussen vraag en aanbod nog maar een half miljoen euro was, dat is nu dus gehalveerd. Waar het al de verwachting was dat beide partijen snel een akkoord zouden bereiken, lijkt overeenstemming nu al helemaal slechts een kwestie van tijd. Berghuis zal bij overeenstemming een meerjarig contract tekenen bij de club waar hij vorig jaar op huurbasis speelde en hij kampioen mee werd.

Berghuis is voor Feyenoord altijd een belangrijk target gebleven en de club was bereid te wachten tot Watford bereid was te onderhandelen over verkoop. De Rotterdammers zijn na het aantrekken van verdedigers Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste, middenvelder Sofyan Amrabat en de terugkeer van Jean-Paul Boëtius nog op zoek naar versterking voor de aanval om ook in die linie de posities dubbel bezet te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.