Waterballet ten top: Amerikaanse en Canadese vrouwen spelen duel gewoon uit

Reacties

Opmerkelijke taferelen tijdens de halve finale van de Gold Cup Vrouwen tussen Canada en de Verenigde Staten. De Amerikaanse vrouwen wonnen na verlenging en strafschoppen van die van Canada, maar daar ging een waterballet van jewelste aan vooraf.

Waterballet ten top: Amerikaanse en Canadese vrouwen spelen duel gewoon uit
© Pro Shots

Het Gold Cup-duel werd afgewerkt in het Amerikaanse San Diego. Voorafgaand en tijdens dat duel was er sprake van hevige regenval, maar dat was voor de wedstrijdleiding geen reden om het duel af te gelasten. Onder 'het genot' van een hoop plassen werd de wedstrijd uiteindelijk helemaal uitgespeeld.

De openingsgoal van USA was exemplarisch voor de hele wedstrijd. Zonder een tegenstander in de buurt probeerde Vanessa Gilles de bal terug te spelen op Kailen Sheridan, maar deze kwam tot stilstand in een diepe plas met water. Daar profiteerde Jeadyn Shaw optimaal van.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na de reguliere speeltijd stond de uitslag van 1-1 op het bord, waarna er nog een verlenging aan te pas moest komen. Ook in de verlenging kwamen beide landen tot scoren. Uiteindelijk wonnen de Amerikanen na strafschoppen. Aanstaande maandag staat de finale tussen USA en Brazilië op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.