Wát een goal van Podolski: Duitse ster scoort vanaf 60 meter

Reacties

Lukas Podolski heeft zaterdagavond voor een nieuw memorabel moment in zijn rijke carrière gezorgd. De 37-jarige Duitser zal zijn goal tegen Pogon Szczecin niet snel vergeten.

Wát een goal van Podolski: Duitse ster scoort vanaf 60 meter
© Pro Shots

Podolski leidde met zijn team Górnik Zabrze al met 1-3 toen hij de bal in de 73ste minuut links op het veld, vlak voor de middenlijn ontving. De aanvaller keek op en zag geen medespeler die hij in de diepte kon wegsturen. Wél zag hij doelman Bartosz Klebaniuk ver voor zijn doel staan. Podolski waagde vanaf zestig meter zijn kans en dat resulteerde in een onvergetelijke goal. De linkspoot gaf de bal erg veel kracht mee en zag dat doelman Klebaniuk te laat was met zijn sprint terug naar het doel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Podolski is bezig aan zijn tweede seizoen in de Poolse competitie. De 130-voudig Duits international is geboren in Polen en wilde daar graag zijn carrière afsluiten. De voormalige aanvaller van onder meer 1. FC Köln, Bayern München, Arsenal en Galatasaray is een van de blikvangers in Polen. Niet in de laatste plaats vanwege zijn status als wereldkampioen. Podolski kwam tot twee optredens tijdens het WK 2014. Duitsland versloeg in de finale Argentinië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.