Warme reactie Hartman op rentree PSV'er Teze

Reacties

Jordan Teze maakte dinsdagavond tegen Arsenal zijn rentree voor PSV. De rechtsback had het competitieduel met sc Heerenveen (2-0) van afgelopen weekend gemist vanwege de naweeën van de hersenschudding die hij opliep tegen Feyenoord na een botsing met Quilindschy Hartman. Onder de laatste post van Teze op social media liet de ‘dader’ zich woensdag van zijn beste kant zien.

Warme reactie Hartman op rentree PSV'er Teze
© Pro Shots

Teze plaatste op zijn Instagram een foto van zichzelf tijdens het opstellen voor de hymne van de Champions League. Met het bijschrift 'UCL-avonden zijn altijd speciaal. Op wie hoop jij bij de loting?' keek de PSV'er alvast vooruit naar de loting voor de knock-outfase van het miljardenbal.

Hartman liet niet lang op zich wachten en reageerde op de post van zijn collega-international. 'Ben blij dat je terug bent maat, sorry nog', schreef de Rotterdammer, die zelf ook hinder ondervond van de botsing in De Kuip. Hartman moest zich uiteindelijk in de rust laten vervangen omdat hij zich de eerste 25 minuten van het duel niet meer kon herinneren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met Teze in de basis wist PSV groepswinnaar Arsenal dinsdagavond op 1-1 te houden in het Philips Stadion in Eindhoven. Samen met de Engelsen plaatste de ploeg van trainer Peter Bosz zich vorige week al voor de achtste finales van de Champions League.

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.