Wang: 'Stabiliteit en ontwikkeling in komende tien jaar'

Reacties

Hui Wang, mede-eigenaar van sportmarketingbureau United Vansen en eigenaar van ADO Den Haag, heeft met de aanstelling van Mattijs Manders als nieuwe interim-algemeen directeur snel gehandeld na het ontslag van Jan Willem Wigt. Het is volgens de Chinees de volgende stap naar 'een succesvol plan voor de lange termijn'.

Wang: 'Stabiliteit en ontwikkeling in komende tien jaar'

Dinsdag zette de Chinees, die inmiddels alweer is vertrokken uit Nederland, Wigt op een zijspoor. Wang is ontevreden over hoe ADO wordt geleid en kon het bovendien niet langer verkroppen dat hij gezichtsverlies had geleden. Manders krijgt de komende tijd het vertrouwen vanuit Peking om ADO naar wens van United Vansen te gaan leiden.

'De wijzigingen die wij moesten aanbrengen in het management waren helaas onvermijdelijk', zegt Wang in een persbericht. 'We denken dat wij met deze wijzigingen een grote volgende stap kunnen maken in het ontwikkelingsproces. United Vansen gaat verder met het opstellen van een succesvol plan voor de lange termijn voor ADO Den Haag. Stabiliteit en ontwikkeling zijn de speerpunten voor de club  in de komende tien jaar. ADO Den Haag zal altijd op de steun van United Vansen kunnen rekenen.'

Manders, die in 2011 ook al enkele maanden werkzaam was als algemeen directeur van ADO, is de derde bewindsman die de kans krijgt van Wang. De Chinese eigenaar liet vorig jaar al spoedig Maarten Fontein vertrekken door zestien buitensporige bepalingen voor een algemeen directeur op te stellen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.