Waanzinnige cijfers Ronaldo: 'Hij komt uit een ander sterrenstelsel'

Reacties

Cristiano Ronaldo was zaterdagmiddag tegen Eibar (1-2) wederom de grote man bij Real Madrid, tot grote vreugde van trainer Zinedine Zidane.

Waanzinnige cijfers Ronaldo: 'Hij komt uit een ander sterrenstelsel'

Dankzij een raak schot en een harde kopbal wist hij De Koninklijke aan een zege te helpen bij Eibar. Op dinsdag was de Portugees met een doelpunt en een assist ook in de Champions League tegen Paris Saint-Germain al van grote waarde voor de Madrilenen.

De cijfers van de aanvaller van Real Madrid zijn indrukwekkend te noemen. Ronaldo heeft nu in zijn laatste zeven wedstrijden minimaal eenmaal gescoord. In totaal trof hij dertien keer doel in deze reeks. In de Primera División staat de teller inmiddels op achttien. Het was alweer het 33ste doelpunt van de Portugees in 34 duels dit seizoen. Ter vergelijking: Barcelona-ster Lionel Messi heeft in 41 wedstrijden dit seizoen 32 keer het net weten te vinden.

Zidane sprak na afloop niets dan lof over zijn sterspeler. 'Hij komt uit een ander sterrenstelsel', zei de Fransman. Niet alleen Ronaldo viel op tijdens de winstpartij bij Eibar, ook over Sergio Ramos werd na afloop veel gesproken. De verdediger van de nummer drie van Spanje verliet in de slotfase - bij een 1-1 stand - het veld, terwijl Real al drie keer gewisseld had. Enkele minuten later keerde de Spaanse mandekker terug. Zidane verklaarde: 'hij moest even snel naar het toilet en kwam direct daarna weer terug'.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.