VVV-Venlo stuurt overbodige spelers ontslagbrief

VVV-Venlo houdt een grote schoonmaak binnen de selectie. De Limburgse Eredivisionist heeft besloten een aantal aflopende contracten niet te verlengen.

VVV-Venlo stuurt overbodige spelers ontslagbrief

De meest opvallende speler die moet vertrekken uit Venlo, is doelman Kevin Begois. De Belg staat sinds de winterstop wekelijks onder de lat van de huidige nummer zeventien op de ranglijst. Aanvankelijk verving hij Dennis Gentenaar, die lange tijd ontbrak door een blessure. Na zijn herstel besloot interim-trainer Wil Boessen hem het vertrouwen te blijven geven.

Verder moet Rachid Ofrany uitkijken naar een andere werkgever en worden de huurlingen Youssef El Akchaoui (SC Heerenveen) en Funso Ojo (PSV) teruggestuurd naar hun club. Over Jorge Chula, voor een jaar overgenomen van FC Porto, en Balázs Tóth, gehuurd van RC Genk, is nog geen beslissing genomen.

Ahmed Ahahaoui heeft zelf besloten VVV te verlaten. De aanvaller zoekt na twee seizoenen te hebben gespeeld in Noord-Limburg een nieuwe uitdaging.

Het is nog onduidelijk welke trainer komend seizoen voor de groep staat. Wil Boessen, die na het ontslag van coach Jan van Dijk de leiding heeft, moet hoogstwaarschijnlijk plaatsmaken. Technisch directeur Mario Captein heeft inmiddels een gesprek gevoerd met Ruud Brood, momenteel aan het roer bij RKC Waalwijk. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's