VVV-Venlo rekent op de komst van Brian Linssen

Brian Linssen staat aan de vooravond van een overgang naar VVV-Venlo. De achttienjarige middenvelder is nu nog eigendom van Fortuna Sittard, waar zijn contract afloopt. VVV is de onderhandelingen met het talent inmiddels gestart.

VVV-Venlo rekent op de komst van Brian Linssen

'We hebben een eerste gesprek gevoerd met Brian, en dat is voor beide partijen positief verlopen', zegt Marco Bogers, algemeen directeur van de Venlonaren in Voetbal International. Linssen, een broertje van Roda JC-middenvelder Edwin Linssen (ex-VVV), kan een aanbieding voor drie of vier jaar tegemoet zien.

'We vinden hem een aantrekkelijke en interessante speler. Hij komt uit Midden-Limburg en heeft een verleden in de jeugdopleiding van VVV. Maar als wij dit seizoen promoveren, waar we wel vanuit gaan, dan vermoeden we dat de stap naar het eerste elftal voor hem nog te groot zal zijn. In dat geval zullen we hem misschien eerst nog een jaar bij een andere club stallen.'

Brian Linssen maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Fortuna Sittard. De middenvelder scoorde drie keer in tien wedstrijden. Hij maakte niet alleen indruk op VVV, ook MVV is serieus geïnteresseerd.

Bekijk hier al onze video's