VVV-spits Musa maakt indruk op WK in Colombia

Ahmed Musa is het WK onder-20 in Colombia goed begonnen. De Nigeriaanse aanvaller van VVV-Venlo nam tijdens de 5-0 zege op Guatemala een treffer en twee assists voor zijn rekening.

VVV-spits Musa maakt indruk op WK in Colombia

Woensdag treedt Musa opnieuw aan in Colombia. Dan is Kroatië – dat de eerste groepswedstrijd van Saoedi-Arabië verloor – de opponent. Behalve Musa maakt ook Uchena Nwofor deel uit van de Nigeriaanse selectie. De 19-jarige aanvaller van Enugu Rangers staat op het punt een contract te tekenen bij VVV, maar kwam tegen Guatemala niet in actie.

Mocht Nwofor daadwerkelijk naar Venlo komen, is hij de vierde Nigeriaan in dienst van de Limburgers. Ook Michael Uchebo, Alexander Emenike (Alex Nkume) en de eerder gememoreerde Musa verdienen hun geld bij de Eredivisionist.

Op hetzelfde toernooi deed ook Tommy Oar van zich spreken. De Australische middenvelder van FC Utrecht redde op schitterende wijze een punt tegen Ecuador. Zijn trefzekere vrije trap, vanaf ruim dertig meter, verdween in de bovenhoek en betekende de 1-1 eindstand. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's