VVV-Venlo heeft jongste van drie Hazard-broers op proef

Reacties

VVV-Venlo heeft Kylian Hazard op proef. De derde telg van de beroemde Belgische voetbalfamilie mag in de komende tien dagen op de training proberen de technische staf van de Limburgers te overtuigen van zijn kwaliteiten.

VVV-Venlo heeft jongste van drie Hazard-broers op proef

Terwijl zijn oudere broers Eden (27, Chelsea) en Thorgan (25, Borussia Mönchengladbach) vrijdagavond met België in de kwartfinale van het WK uitkomen tegen Brazilië, is Kylian op zoek naar een nieuwe club. Afgelopen seizoen kwam de 22-jarige vleugelaanvaller uit voor Chelsea Onder-23.

Kylian doorliep net als Eden de jeugdopleidingen van FC Tubeke en Lille. Waar zijn oudste broer bij de Noord-Franse club doorbrak en bij Chelsea terecht kwam, vervolgde Kylian zijn loopbaan in België bij White Star en Zulte Waregem alvorens hij in 2015 naar Újpest FC uit Hongarije verkaste. Vorig jaar pikte Chelsea hem op.

Kylian zou bij VVV de volgende aanwinst voor het nieuwe seizoen kunnen worden. Donderdag verwelkomde trainer Maurice Steijn met aanvaller Jay-Roy Grot, gehuurd van Leeds United, en aanvallende middenvelder Tino-Sven Susic, transfervrij overgekomen, nog twee andere nieuwe spelers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.