VVV haalt Grot terug naar de Eredivisie

Reacties

VVV-Venlo heeft zich versterkt met Jay-Roy Grot. De Limburgers huren de twintigjarige spits voor één seizoen van Leeds United. Tevens heeft VVV middenvelder Tino Susic vastgelegd.

VVV haalt Grot terug naar de Eredivisie
© VVVVenlo

Grot doorliep de jeugdopleiding van NEC en debuteerde in 2015 op zeventienjarige leeftijd voor de Nijmegenaren. Na 35 officiële duels, waarvan 30 in de Eredivisie, vertrok hij in de zomer van 2017 naar Leeds. In het Championship kwam hij negentien keer in actie en scoorde hij eenmaal.

VVV is blij met het aantrekken van de twintigjarige Grot. 'Jay-Roy is jong, snel, technisch vaardig en heeft veel dreiging in zijn spel. Vaak zien mensen hem als centrumspits, maar hij is een vleugelspeler en is zeker van toegevoegde waarde voor ons', reageert manager voetbal Stan Valckx op de clubsite. Grot is bij VVV de opvolger van Lennart Thy, die na zijn huurperiode in Limburg terugkeerde bij zijn club Werder Bremen.

Susic

Naast het huren van Grot heeft VVV zich ook versterkt met Tino Susic. De 26-jarige aanvallende middenvelder komt transfervrij over van Royal Antwerp FC en heeft een eenjarig contract met een optie op nog een jaar getekend in Limburg. Susic heeft negen interlands voor Bosnië-Herzegovina achter zijn naam.

'Tino is een linksbenige aanvallende middenvelder. Echt een aanwinst. Hij is creatief, heeft een goed schot en pakt regelmatig zijn doelpuntjes mee', aldus Valckx. Susic speelde in België in de jeugd bij Visé en KRC Genk. Via Standard Luik, Hajduk Split, Maccabi Tel Aviv en Antwerp kwam hij in Venlo terecht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.