VVV-directeur tijdelijk uit de roulatie wegens gezondheidsredenen

Reacties

Algemeen directeur Marco Bogers van VVV-Venlo doet tijdelijk een stap terug vanwege gezondheidsredenen. Zijn taken worden overgenomen door het managementteam (MT).

VVV-directeur tijdelijk uit de roulatie wegens gezondheidsredenen
© Pro Shots

Bogers meldde zich dinsdag ziek bij VVV, waarna de club in samenspraak met de raad van commissarissen besloten heeft dat het MT zijn taken over gaat nemen. VVV gaat ook op zoek naar een tijdelijke vervanger voor Bogers, omdat nog niet bekend is wanneer hij weer terugkeert.

VVV eindigde het afgelopen seizoen op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. In de halve finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie was Almere City te sterk. De club benadrukt ook volgend seizoen voor het maximaal haalbare te willen gaan, maar ook dat er financiële problemen zijn. Vanwege een fors verlies zal de selectie worden aangevuld met jeugdspelers, 'wat gevolgen kan hebben voor de sportieve ambities voor de korte termijn. Hoewel de financiële situatie het behalen van de sportieve doelstellingen mogelijk vertraagt, blijft de club strijdbaar om er op sportief vlak het maximale uit te blijven halen', aldus VVV.

De kans is groot dat VVV-Venlo ook technisch manager Willem Janssen uitzwaait. De voormalige verdediger is met zijn oude club FC Utrecht in gesprek over een nieuw dienstverband in de Domstad, dit keer als assistent-trainer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.