Vrij weekeinde Ajax maakt Rose jaloers: 'Kon het niet geloven'

Reacties

Danny Rose kijkt met jaloezie naar de situatie in Nederland, waar de KNVB het speelschema heeft aangepast nadat Ajax zich plaatste voor de halve finale van de Champions League.

Vrij weekeinde Ajax maakt Rose jaloers: 'Kon het niet geloven'

'Ik kon het niet geloven toen ik hoorde wat ze in Nederland doen', vertelt de verdediger van Tottenham Hotspur aan de BBC. 'Het zou mooi zijn als de mensen in Engeland een soortgelijke houding zouden aannemen en ons helpen.'

De KNVB verplaatste de voorlaatste speelronde van 28 april naar 15 mei, omdat het heenduel tussen Tottenham Hotspur en Ajax in de halve finale van de Champions League al op 30 april wordt gespeeld.

Rose vindt dat de Premier League een voorbeeld moet nemen aan de Nederlandse voetbalbond. 'Uiteindelijk is het niet Tottenham tegen Ajax. Wij vertegenwoordigen Engeland. In deze fase van het seizoen kun je last krijgen van een beetje vermoeidheid. Alles helpt gewoon. Wij willen de Champions League veroveren. Natuurlijk voor de club Tottenham Hotspur, maar ook voor Engeland.'

Tottenham Hotspur speelt zaterdag om 13.30 uur een thuiswedstrijd tegen West Ham United, waar Ajax dus geniet van een vrij weekeinde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.