Vreugde-explosie bij Gaaei na wonderschone eerste goal namens Ajax

Reacties

Anton Gaaei (21) heeft Ajax donderdagavond op voorsprong geschoten in eigen huis tegen Go Ahead Eagles. De Deen volleerde een voorzet op heerlijke wijze met rechts snoeihard in de kruising.

Vreugde-explosie bij Gaaei na wonderschone eerste goal namens Ajax
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 1
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Daarmee viel er duidelijk een last van de schouders van Gaaei, die eerder dit seizoen al in de eerste helft werd gewisseld door zowel Maurice Steijn als John van 't Schip. Uit de vreugde-explosie die volgde bij de verdediger na zijn treffer, was duidelijk op te maken dat hij moeilijke maanden achter de rug heeft gehad in Amsterdam.

Gaaei kreeg na zijn mindere optredens veel over zich heen, ook op social media. Na zijn wissel tegen AZ voelde de Ajacied zich genoodzaakt om alle berichten van zijn Instagram-account te verwijderen, omdat er veel haatreacties verschenen onder de berichten

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na zijn goal vloog Gaaei in de armen van de supporters van Ajax en zijn medespelers, die duidelijk blij waren met de fraaie goal. Daarmee kwamen de Amsterdammers op voorsprong in eigen huis tegen Kowet. Ook voor de fraaie actie en assist van Mika Godts mag voldoende aandacht zijn: die was bijzonder fraai.

Volg hieronder het duel van Ajax tegen Go Ahead Eagles live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.