Vrees voor kou houdt Carcela weg bij Spartak Moskou

Spartak Moskou deed Mehdi Carcela-Gonzalez een aantrekkelijk aanbod. Het klimaat in Rusland maakte de poging tevergeefs.

Vrees voor kou houdt Carcela weg bij Spartak Moskou

Spartak Moskou was bereid negen miljoen euro neer te leggen voor Carcela-Gonzalez, die in de Russische hoofdstad per jaar anderhalf miljoen euro kon krijgen. Maar dat lucratieve aanbod schoof hij ter zijde.

'Mehdi zou nooit kunnen aarden in Rusland', kreeg Sudpress te horen uit het kamp van Carcela-Gonzalez. 'Hij is als de dood voor de kou. In Rusland houdt hij het geen vier maanden vol.'

Carcela-Gonzalez is ogenschijnlijk compleet van gedachten veranderd. De middenvelder ontbrak vorige week nog bij de open dag van Standard Luik om naar verluidt een transfer af te ronden. Maar nu is een langer verblijf op Sclessin de optie.

'We vinden het te vroeg om in Luik te vertrekken', klinkt het bij de begeleiders van Carcela-Gonzalez. 'Dat Axel Witsel voor het buitenland kiest, is normaal. Hij heeft hier alles al bewezen. Maar Mehdi kan bij Standard nog progressie maken.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's