Vormer kijkt uit naar Europa League: 'Ajax misschien?'

Reacties

Club Brugge nam woensdag met een nederlaag tegen Real Madrid (1-3) afscheid van de Champions League. Volgens aanvoerder Ruud Vormer met gemengde gevoelens.

Vormer kijkt uit naar Europa League: 'Ajax misschien?'
© Pro Shots

'Of we tevreden mogen zijn met onze campagne?', herhaalde Vormer de vraag om terug te blikken op het Champions League-avontuur. 'Er zat meer in, maar dit is de Champions League. We hebben tegen fantastische elftallen gespeeld. Het was genieten, maar nu kunnen we focussen op de Europa League. Daar kijken we naar uit.'

Want ondanks de schamele oogst van drie punten overwintert Club Brugge wel in Europa. Paris Saint-Germain bood de verwachte hulp door Galatasaray te verslaan, waardoor de Belgen maandag naar Nyon gaan voor de loting van de knock-outfase.

Club Brugge is als een van de vier slechtste nummers drie uit de Champions League niet geplaatst en kan daarom de vier best presterende nummers drie van het miljardenbal treffen. 'Of ik een voorkeur heb voor een tegenstander? Ajax, misschien? Maar dat is ook een heel sterke ploeg. Nee, ik laat het op mij afkomen', aldus Vormer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.