Vorm na ontslag Mourinho terug bij Tottenham

Reacties

Michel Vorm keert terug bij Tottenham Hotspur. De 37-jarige oud-doelman wordt op interim-basis keeperstrainer bij de Londense club. Spurs heeft de technische staf tot het einde van het seizoen rond.

Vorm na ontslag Mourinho terug bij Tottenham
© Pro Shots

Tottenham moest op zoek naar een nieuwe staf na het ontslag van manager José Mourinho, die eind 2019 veelal eigen mensen meenam. Nuno Santos is de vaste keeperstrainer van de Portugees. Ook hij moest maandag het veld ruimen nadat Mourinho was ontslagen.

Ryan Mason is tot het einde van het seizoen de manager van Tottenham. Vorm keert terug in de rol van keeperstrainer nadat hij in de zomer van 2020 de club verliet en later zijn carrière beëindigde. De Nederlander stond tussen 2014 en 2019 onder contract bij Spurs en keerde vorig seizoen terug toen de club personele problemen had.

Uit de vorige staf blijft Ledley King wel aan als assistent-trainer. 'We hebben veel vertrouwen in deze selectie die veel talent heeft. Er komen een bekerfinale en zes Premier League-wedstrijden aan. We focussen ons op die duels en willen het seizoen zo goed mogelijk eindigen', laat Tottenham-voorzitter Daniel Levy weten op de clubsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.