Voorspelling Jans komt uit: massale steun voor FC Twente tegen Fiorentina

Reacties

De supporters van FC Twente hebben Ron Jans niet teleurgesteld. De Grolsch Veste is donderdag tijdens de return tegen Fiorentina in de play-offs van de Conference League volledig uitverkocht, zo hebben de Tukkers maandagochtend bekendgemaakt.

Voorspelling Jans komt uit: massale steun voor FC Twente tegen Fiorentina
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
0 - 0
Fiorentina
Fiorentina

De laatste kaarten gingen vanochtend in de vrije verkoop en waren binnen anderhalf uur verkocht, waardoor Twente voor een uitverkocht huis speelt. Jans liep daar afgelopen donderdag na het heenduel in Florence al op vooruit. 'Volgende week zit het bij ons propvol. Daar moeten we gebruik van maken door meteen alle schroom van ons af te gooien, niet pas na rust.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Twente moet in eigen huis een 2-1 nederlaag goedmaken om het hoofdtoernooi te bereiken. De return tegen Fiorentina staat onder leiding van de Roemeense scheidsrechter Radu Petrescu. Afgelopen seizoen floot Petrescu nog de duels van Feyenoord met Slavia Praag (2-1, groepfase) en Vitesse met AS Roma (1-1, knock-outfase) in de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.