Voorschot op Barça-transfer: toptalent (18) speelt zondag laatste wedstrijd

Reacties

Het lijkt er heel sterk op dat Barcelona al in januari kan beschikken over spits Vitor Roque. Het Braziliaanse talent (18) zou eigenlijk pas in de zomer komen, maar zijn komst is naar voren gehaald.

Voorschot op Barça-transfer: toptalent (18) speelt zondag laatste wedstrijd
© Pro Shots

Sportief directeur Deco zei het onlangs niet met zoveel woorden, maar liet wel doorschemeren dat hij werk maakte van de vervroegde komst van Vitor Roque, die zondagavond zijn laatste wedstrijd voor Athlético Paranaense gaat spelen. De Braziliaanse club heeft het vertrek van Vitor Roque al aangekondigd, zonder daarbij Barcelona te noemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vitor Roque is pas achttien jaar, maar heeft al bijzonder veel indruk gemaakt in het Braziliaanse voetbal. Hij speelde al 96 wedstrijden en kwam daarin tot 34 goals en twaalf assists. Barcelona betaalt een transfersom van veertig miljoen euro voor Vitor Roque. Een bedrag dat door bonussen nog op kan lopen tot zestig miljoen euro.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.