Voormalig PSV'ers Lozano en Pereiro beleven slechte middag

Napoli is verrassend tegen een nederlaag aangelopen. Gastón Pereiro kon zondag van zijn debuut voor Cagliari geen succes maken.

Napoli
Napoli
2 - 3
Lecce
Lecce

Napoli heeft een pas op de plaats moeten maken. Na 45 minuten stond er al een verrassende 0-1 op het scorebord. Lecce had gedaan wat de thuisploeg ondanks de nodige kansen had nagelaten: scoren. Gianluca Lapadula dwong Napoli met zijn goal tot een achtervolging. Het scheelde weinig, maar Arek Milik tekende kort na de hervatting met een inzet van twee meter via de lat voor de 1-1. Lapadula dwong de thuisploeg na een uur andermaal tot een inhaalrace. Met onder anderen Hirving Lozano als verse kracht binnen de lijnen ging het van kwaad tot erger voor Napoli, dat in de 82ste minuut na de 1-3 van invaller Marco Mancosu de genadeklap incasseerde. De goal van José Callejon kwam te laat om een pijnlijke nederlaag te voorkomen.

Genoa
Genoa
1 - 0
Cagliari
Cagliari

Gastón Pereiro had vorige week negentig minuten op de bank gezeten bij Cagliari. Bij de wedstrijd tegen Genoa bleef de van PSV overgekomen aanvaller lang toeschouwer. In de 77ste minuut werd dan toch een beroep gedaan op de Uruguayaan. Het werd geen debuut om met genoegen aan terug te denken. In de hem gegunde minuten kon Pereiro een nederlaag niet voorkomen. Oudgediende Goran Pandev bezorgde Genoa, waar Lasse Schöne kort an rust werd gewisseld, een zeer welkome zege.