Voormalig PSV'er De Wijs kiest voor avontuur in Duitsland

Reacties

Jordy de Wijs maakt het seizoen af in Duitsland. Fortuna Düsseldorf maakt bekend dat men de centrale verdediger op huurbasis overneemt van Queens Park Rangers.

Voormalig PSV'er De Wijs kiest voor avontuur in Duitsland
© Pro Shots

De 27-jarige De Wijs maakte een jaar geleden de overstap van Hull City naar QPR. Hij speelde sindsdien 22 wedstrijden voor de huidige nummer vier van het Championship. Bij Fortuna Düsseldorf krijgt De Wijs nu de kans om ervaring op te doen in de 2. Bundesliga.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij het tegen degradatie strijdende Fortuna komt De Wijs onder anderen de van Feyenoord gehuurde Robert Bozeník tegen.

'Het Championship is een heel zware competitie. Daarom denk ik dat ik ook goed pas in de 2. Bundesliga. Fortuna heeft een geweldig stadion. Ik kijk uit naar de uitdaging hier en wil mij zo snel mogelijk aanpassen zodat ik het team kan helpen om te klimmen op de ranglijst', reageert De Wijs.

De in België geboren stopper komt uit de jeugdopleiding van PSV en schopte het tot vijf wedstrijden in het eerste elftal. Via Excelsior en Hull City kwam hij uiteindelijk bij Queens Park Rangers terecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.