Voormalig Liverpool-speler duikt op bij Heracles Almelo

Reacties

Stephen Sama traint komende week mee bij Heracles Almelo. De 25-jarige verdediger, die in het verleden speelde bij Borussia Dortmund en Liverpool, komt in principe om zijn conditie op peil te houden. Toch zoekt Heracles nog een centrale verdediger.

Voormalig Liverpool-speler duikt op bij Heracles Almelo

De Duitse Kameroenees kent trainer Frank Wormuth van hun gezamenlijke periode bij Duitsland Onder-20. Deze trainingsweek moet dan ook worden uitgelegd als een vriendendienst. Sama werd jaren terug gezien als een groot talent. Via Bochum kwam hij in de jeugdopleiding van Dortmund en Liverpool terecht. Inmiddels is de verdediger weggezakt: afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij VfL Osnabrück.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus laat VI weten dat Heracles naarstig op zoek is naar een linksback. Tegelijkertijd is de komst van een extra centrale verdediger niet uitgesloten. De Heraclieden volgen de verrichtingen van Sama deze week dan ook op de voet.

Heracles heeft de selectie sowieso al aardig op orde. Het is echter de vraag of smaakmakers als Brandley Kuwas en Jamiro Monteiro in Almelo blijven. Volgens Fledderus is er voor beide spelers geen concrete interesse. 'En wij houden ze graag binnenboord', aldus de technisch manager.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.