Heracles Almelo pikt bij Villarreal nieuwe spits op

Reacties

Heracles Almelo heeft een nieuwe slag geslagen op de transfermarkt. De Spaanse spits Adrián Dalmau is transfervrij overgenomen van Villarreal en heeft voor twee jaar getekend.

Heracles Almelo pikt bij Villarreal nieuwe spits op
© Foto via Heracles Almelo

In het contract van de 24-jarige aanvaller zit een optie voor nog een extra seizoen. 'Ik ben blij met mijn keuze voor Heracles Almelo', zegt Dalmau op de website van zijn nieuwe club. Omdat hij afgelopen weekend nog in actie kwam voor zijn oude club, sluit hij later aan bij de groep. Op 9 juli begint de spits definitief aan zijn Nederlandse avontuur.

Dalmau speelde in het afgelopen seizoen voor Villarreal B, dat via de play-offs promoveerde naar het tweede niveau van Spanje. Dalmau was in 34 reguliere competitiewedstrijden goed voor tien doelpunten. Hij speelde geen wedstrijden in het eerste van Villarreal en heeft een verleden bij onder meer Espanyol B.

'Adrián is een spits met een goede techniek en veel snelheid', zegt technisch manager Mark-Jan Fledderus van Heracles. 'Dat weet hij te koppelen aan goede loopacties en beweeglijkheid in zijn spel. Daarnaast heeft hij de bereidheid om tegenstanders snel onder druk te zetten en om te schakelen bij balverlies. Adrián voegt als moderne aanvaller specifieke kwaliteiten toe aan onze selectie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.