Volop lof voor Cillessen na 'redding van zijn leven'

Reacties

Spaanse media zijn vol lof over Jasper Cillessen na zijn geweldige reflex in het bekerduel met Valencia (0-2) van donderdagavond. De keeper hield José Gayá van scoren af bij een 0-1 stand. 'De redding van zijn leven', kopt de sportkrant Marca.

Volop lof voor Cillessen na 'redding van zijn leven'

Cillessen moet het als stand-in van Marc-André ter Stegen laten zien in de wedstrijden in het toernooi om de Copa del Rey, waarin trainer Ernesto Valverde hem steevast opstelt. Met zijn redding op de inzet van Gayá deed hij dat. Volgens Marca hoeft Valverde zich geen zorgen te maken als Ter Stegen geblesseerd raakt. 'Barcelona heeft een reservedoelman van het allerhoogste niveau in huis.'

Een 'ongekende reflex', schrijft Diario Sport, terwijl El Mundo Deportivo spreekt van een 'brute redding'. Het Franse Le Figaro durft zelfs te stellen dat Cillessen nu al meedingt naar de award voor de redding van het jaar.

Cillessen kreeg meteen na zijn redding al complimenten van zijn medespelers. Trainer Valverde was vooral blij dat zijn ploeg weer de bekerfinale heeft bereikt. 'Barcelona is gewend om finales te halen. Ik ben erg blij, dit wordt de vijfde finale op rij voor deze spelers. Dat is iets moeilijks om steeds weer te bereiken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.