Volop interesse voor Zoet: vertrek bij PSV komt dichtbij

Reacties

Jeroen Zoet heeft over belangstelling niet te klagen nu hij graag wil vertrekken bij PSV. Voor de 29-jarige doelman is er interesse uit Italië, Turkije en Engeland.

Volop interesse voor Zoet: vertrek bij PSV komt dichtbij
© Pro Shots

Vijf clubs zijn serieus in de race voor Zoet. Het gaat om Besiktas, Göztepe en Erzurumspor uit Turkije, Championship-club Middlesbrough en het naar de Serie A gepromoveerde Spezia. Zoet wil met het oog op speeltijd graag vertrekken uit Eindhoven. De doelman hoopt via een andere club zich weer bij de selectie van het Nederlands elftal te spelen richting het EK van volgende zomer. Voor de huidige interlandperiode werden Marco Bizot en Tim Krul geselecteerd als doelmannen achter Jasper Cillessen.

Bij PSV is er weinig perspectief voor Zoet. De nieuwe trainer Roger Schmidt spiegelde de goalie nog een concurrentiestrijd met Lars Unnerstall om de rol van eerste doelman voor, maar met Yvon Mvogo is inmiddels een andere doelman gehaald die beter past bij de specifieke eisen van de Duitse trainer.

Zoet werd vorig seizoen bij PSV al geslachtofferd ten faveure van Unnerstall en speelde in de tweede seizoenshelft op huurbasis bij FC Utrecht. In Eindhoven heeft hij nog een contract tot medio 2021.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.