Volgende tegenslag raakt Jovic hard: 'Hij is depressief en een beetje bang'

Reacties

Luka Jovic zit in zak en as, nu een hielblessure een volgende tegenslag in zijn debuutseizoen voor Real Madrid betekent. 'Hij is depressief en een beetje bang', zegt de vader van de aanvaller.

Volgende tegenslag raakt Jovic hard: 'Hij is depressief en een beetje bang'
© Pro Shots

Jovic (22) kwam afgelopen zomer voor liefst zestig miljoen euro over van Eintracht Frankfurt, maar heeft nog niet laten zien waarom Real Madrid meent dat hij dit flinke bedrag waard is. Jovic blijkt nog geen serieuze concurrent voor Karim Benzema en kreeg pas vier keer een basissplaats. De aanvaller genereert met zijn gedrag buiten het veld meer aandacht.

Jovic mocht tijdens de coronabreak naar zijn geboorteland om in de nabijheid van zijn familie te zijn. Zijn gedrag in Servië riep genoeg vraagtekens op. Na het overtreden van de lockdown-regels dreigde zelfs een gevangenisstraf. Met het breken van een botje in het hielbeen van zijn rechtervoet heeft de coronacrisis nu nog meer ellende opgeleverd voor Jovic.

De Serviër weet heel goed dat hij er niet al te goed op staat en is dan ook bijzonder aangeslagen door het nieuws. 'Hij is depressief en een beetje bang', zegt de vader van de spits, Milan Jovic, tegen het Servische Kurier. 'Het is vreselijk, we hadden dit niet verwacht. Hij bereidde zich thuis in Belgrado voor volgens het trainingsprogramma dat hij van de club had gekregen en bij een oefening voelde hij veel pijn. Wisten wij veel dat het zo ernstig was?'

Het is nog niet bekend hoelang Jovic buitenspel zal staan en of hij dit seizoen, als het voetbaljaar in Spanje überhaupt afgemaakt wordt, nog in actie kan komen. Jovic senior: 'Hij was vastberaden om zich zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat hij de beste versie van zichzelf kon laten zien. En dan gebeurt dit nu...'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.