Volgende dreun voor Klaassen bij Everton-debuut Allardyce

Reacties

Davy Klaassen heeft van Sam Allardyce geen plek gekregen in de wedstrijdselectie van Everton voor de thuiswedstrijd tegen Huddersfield Town (aftrap 16.00 uur). Daarmee lijkt het perspectief van de Nederlander op Goodison Park in eerste instantie nog weinig te veranderen na het vertrek van interim-manager David Unsworth bij het eerste elftal.

Volgende dreun voor Klaassen bij Everton-debuut Allardyce

Onder de tijdelijke opvolger van de ontslagen Ronald Koeman kwam de zomeraanwinst in de Premier League namelijk niet meer in actie. Klaassen kreeg in de competitie op 23 september voor het laatst speeltijd, in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen AFC Bournemouth. Verder moest hij het doen met speeltijd in de Europa League, waarin Everton met slechts één punt uit vijf wedstrijden vierde staat in Groep E.

De middenvelder die voor 27 miljoen euro werd overgenomen van Ajax is één van de aankopen die nog niet rendeert bij Everton. De club heeft het vertrek van sterspeler Romelu Lukaku naar Manchester United onvoldoende opgevangen, zo is gebleken in de eerste maanden van het seizoen.

Met Allardyce hoopt Everton in rustiger vaarwater te komen. Met de nieuwe manager op de tribune en Unsworth nog op de bank werd woensdag met 4-0 gewonnen van West Ham United. Daardoor begint Everton als nummer dertien van Engeland aan de vijftiende speelronde, met een marge van vijf punten ten opzichte van nummer achttien West Ham United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.