Volg VI via WhatsApp Kanalen en maak kans op een Bundesliga-reis

Sinds ruim een maand is Voetbal International ook te volgen op WhatsApp Kanalen. Onlangs werd de barrière van 10.000 volgers geslecht. Om dit te vieren, stellen we in samenwerking met VI Travel een fraaie prijs ter beschikking: een reis naar de Bundesliga-wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt op 17 december.

Volg VI via WhatsApp Kanalen en maak kans op een Bundesliga-reis

Op het WhatsApp-kanaal van VI krijg je iedere dag de belangrijkste ontwikkelingen mee uit de voetbalwereld. Het grootste nieuws, de mooiste achtergronden en de leukste virals, direct geleverd in je WhatsApp.

Klik op deze link om je te abonneren op het kanaal van Voetbal International, net zoals ruim 13.000 voetballiefhebbers al hebben gedaan, en maak kans op een fraaie prijs: een bezoek aan Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt. We hebben twee tickets te vergeven; inbegrepen is een busretour.

De UEFA Cup-winnaar van 1988 leidt voorlopig de dans in de Bundesliga en presteert ook in de Europa League prima. Eintracht Frankfurt, de Europa League-winnaar van 2022, bivakkeert in de subtop.

Meer weten over WhatsApp Kanalen? Check onderstaande uitleg.

Hoe blijf je op de hoogte van het laatste nieuws via WhatsApp Kanalen?

Open WhatsApp en ga naar het tabje 'Updates'. Daar vind je de laatste updates van de kanalen die je volgt.

Volg je Voetbal International nog niet?

Dan kun je bij Updates op het plusje achter 'Kanalen' drukken en zoek je naar 'Voetbal International'. Druk op volgen en je ontvangt het belangrijkste voetbalnieuws in je WhatsApp én je maakt kans op de voetbalreis.

Wil je notificaties ontvangen van onze updates? Druk op het belletje en je ontvangt een melding van een nieuwe post.

We zien je graag terug op het mooiste WhatsApp-voetbalkanaal van Nederland!

Hoe maak ik kans op de voetbalreis naar Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt?

Ga naar ons WhatsApp-kanaal en druk op 'Volgen'. In ons kanaal vind je een inschrijfformulier waarmee je jouw deelname bevestigt. Zie je dit formulier niet meteen? Scroll dan een klein stukje terug in ons kanaal.

Op vrijdag 1 december wordt per e-mail contact opgenomen met de winnaar.

Bekijk hier al onze video's