Vliegende keep maakt indruk, Slutsky showt hypnotiserende hond

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vliegende keep maakt indruk, Slutsky showt hypnotiserende hond

Leonid Slutsky laat zich weer niet onbetuigd op Instagram. Dit keer deelt de Vitesse-trainer als parodie op een Russisch tv-programma in de geest van Holland's Got Talent een video, waarin hij met een hond met onvermoede kwaliteiten onder anderen de broers Vasily en Alexei Berezutsky onder hypnose brengt.

'Ik heb de laatste anderhalve maand harder gewerkt dan in de tien jaar daarvoor. De laatste keer dat ik op dit gewicht zat, was bij Manchester City.'
Mario Balotelli zit door een uit Frankrijk meegenomen schorsing nog in de wachtkamer bij Brescia. De aanvaller kan niet wachten om weer binnen de lijnen te komen. (DAZN)

• In Egypte zorgde ENPPI-keeper Mahmoud Gad voor hoogstandjes. Gary Lineker was in ieder geval onder de indruk de goalie, die het begrip vliegende keep een nieuwe dimensie gaf.

James Maddison baarde zaterdag al voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur opzien. De middenvelder van Leicester City verscheen bij het stadion met een wel heel fleurige rugtas. The Sun besteedde er een artikel aan en wees vooral op de nogal stevige prijs. Maddison haalde op Twitter zijn gram. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De Engelse doelman David James, voorheen actief bij onder meer Liverpool en Manchester City, heeft de handschoenen al een tijdje aan de wilgen gehangen en ontdekt na zijn voetballoopbaan nieuwe hobby's. In een Engels televisieprogramma laat hij zijn danskwaliteiten zien op een wel heel toepasselijk nummer. Op social media is nog niet iedereen overtuigd van de danstalenten van James.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.


• Geen dag zonder jarige voetballers. Op deze zondag 22 september wordt er volop taart gegeten in huize Ronaldo (43), Thiago Silva (35), Maarten Stekelenburg (37), Miquel Nelom (29), Bryan Smeets (27) en Harry Kewell (41). Van harte gefeliciteerd!

'Dit team is een lachertje. Misschien was het toch niet de schuld van Gennaro Gattuso.'
• De Italiaanse politicus Matteo Salvini is fan van AC Milan en dus had hij zaterdagavond niet de beste avond van zijn leven. AC Milan werd met 0-2 verslagen door Internazionale en dat leverde de Rossoneri kritiek op van Salvini, die in Italiaanse media zijn ongenoegen uitte. 'Dit is de eerste keer dat ik vroegtijdig ben vertrokken uit een voetbalstadion. Toen Lucas Biglia de bal de Curva Sud op schoot bij een vrije trap was ik er klaar mee. Groot applaus voor alle fans die bij elke wedstrijd aanwezig zijn van dit lachwekkende team.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.